Επιμορφωτική παρουσίαση με θέμα “Ασφάλεια στο διαδίκτυο”

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των μαθητών και των μαθητριών της σχολικής μας μονάδας αναφορικά με την αναγνώριση και την αποφυγή των κινδύνων που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο, το Εσπερινό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, κατόπιν απόφασης του Συλλόγου διδασκόντων, προσκάλεσε την Ψυχολόγο (MSc) κα. Γκίκα Ιωάννα από τον Σύλλογο ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨, μέλος του ¨Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα Παιδιά και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης¨ η οποία παρουσίασε την εισήγησή της με θέμα ¨Ασφάλεια στο διαδίκτυο¨.

Σκοπός της εισήγησης ήταν οι μαθήτριες και οι μαθητές της σχολικής μας μονάδας να μπορούν να πλοηγούνται με ασφάλεια στο διαδίκτυο και να είναι σε θέση να κατανοούν και να αναγνωρίζουν τους κινδύνους που είναι πιθανό να συναντήσουν στο ψηφιακό περιβάλλον.

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ευχαριστεί θερμά, κατ΄ αρχάς, τον Σύλλογο ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ για την ευγενική ανταπόκριση στο σχετικό αίτημα και, προσωπικά, την κα. Γκίκα Ιωάννα για την αρτιότατη παρουσίασή της και ευελπιστεί η συνεργασία του Εσπερινού Γυμνασίου Νέας Ιωνίας  με  ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ να συνεχισθεί και το επόμενο σχολικό έτος.